Air Products Home

News ReleaseAir Products breidt de productlijn PRISM®-waterstofgeneratoren uit voor een uitgebreider assortiment van on-site gasproductie installaties

June 24, 2013 Amsterdam, The Netherlands

Air Products (NYSE:APD) heeft haar productlijn PRISM®-waterstofgeneratoren uitgebreid voor on-site gasproductie om aan de klantbehoefte van meer dan 4500 normale kubieke meter per uur te kunnen voldoen. Air Products combineert haar eigen reformer- en pressure swing adsorption technologie voor de productie van waterstof. Hierdoor kunnen de PRISM®-waterstofgeneratoren nu ook in dit productassortiment tegen de laagste prijs waterstof leveren. De uitgebreide productlijn is wereldwijd beschikbaar en zorgt voor een beter portfolio van Air Products-producten in industrieën voor de verwerking van chemicaliën, glas, elektronica, staal en metaalbewerking. Het bedrijf heeft meer dan 30 PRISM®-waterstofgeneratoren gecontracteerd, waarvan er momenteel meer dan 20 zijn geïnstalleerd en wereldwijd worden ingezet.

"We hebben de markt nauwkeurig en grondig onderzocht en we hebben geconstateerd dat er in dit productassortiment behoefte is aan waterstof", zegt Dave Guro, Global Product Manager voor waterstofgeneratie- en zuiveringssystemen bij Air Products. "Wij werken voor verschillende algemene toepassingen met grotere PRISM®-waterstoffabrieken, en door de wereldwijde verkoop, toeleveringsketen, productie en het operationele netwerk van Air Products te optimaliseren, kunnen wij wereldwijd aan de behoeften van de klant voldoen."

De PRISM®-waterstofgenerator is een geïntegreerde on-site waterstofgeneratietechnologie die eenvoudig kan worden geïnstalleerd en snel op te starten is. De focus van Air Products op veiligheid ligt in het productontwerp ingebed en de units kunnen volledig lokaal of op afstand worden bediend. Air Products heeft lokaal ervaren technische ondersteuningsteams dat met elke klant nauw samenwerkt om de veiligheid en de procesefficiëntie te verbeteren en het gasverbruik te optimaliseren. Ga voor meer informatie over de PRISM®-waterstofgeneratoren van Air Products naar
www.airproducts.com/microsite/H2-Generators. en bekijk voor meer informatie over de voordelen en toepassingen de podcast via podcast.

Air Products is 's werelds meest vooraanstaande leverancier van waterstof en beschikt over het grootste waterstofdistributienetwerk ter wereld. De PRISM®-waterstofgeneratoren voor on-site gasproductie zijn een belangrijke aanvulling op het portfolio waterstofleveringsopties van Air Products, waaronder traditionele vloeibare bulk- en gaslevering, grote on-site HyCo-fabrieken en pijpleidingtoevoer.

Over Air Products
prestatiematerialen; apparatuur en technologie. Al meer dan 70 jaar helpt het bedrijf klanten om productiever, energie-efficiënter en duurzamer te worden. Meer dan 20.000 werknemers in meer dan 50 landen leveren innovatieve oplossingen voor energie-, milieu- en opkomende markten. Waaronder halfgeleidermaterialen, zuivere waterstof, kolenvergassing, aardgasliquefactie en geavanceerde coatings en lijmen. In fiscaal jaar 2012 had Air Products een omzet van $10 miljard.
Voor meer informatie
www.airproducts.com.

Connect with us on:

|

Contact Information

An error has occured, please fix the highlighted fields.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

What can we answer for you?

  1. What kind of inquiry?

If you would prefer to contact us by phone, you can call any of our Air Products locations worldwide by visiting Worldwide Locations & Phone Numbers.

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close