Air Products Home

News ReleaseAir Products breidt Freshline®-serie uit met nieuwe Easy Freeze cryogene tunnelvriezer

April 25, 2018 Halfweg

Air Products heeft het portfolio van Freshline® apparatuur voor food processing uitgebreid. De laatste toevoeging aan de reeks cryogene vriezers van Air Products, de Freshline® EF tunnelvriezer, is speciaal ontwikkeld om een eenvoudige maar optimale oplossing te bieden aan bedrijven, die van plan zijn een nieuwe vrieslijn met een capaciteit van maximaal 500 kg. per uur aan te schaffen.

Air Products breidt Freshline®-serie uit met nieuwe Easy Freeze cryogene tunnelvriezerDe Freshline® EF tunnelvriezer vereist een minimale, initiële investering en kan snel geïnstalleerd en opgestart worden. De vriezer kan aan de specifieke wensen van de klant aangepast worden, zodat deze altijd voldoet aan de verwachtingen van hedendaagse, voedselverwerkende bedrijven. De nieuwe vriestunnel heeft een uitstekende stikstofefficiëntie; is dankzij de intuïtieve PLC en voorgeprogrammeerde recepten eenvoudig te bedienen en is bovendien makkelijk te onderhouden en te reinigen.

Zoals alle Freshline® apparatuur van Air Products biedt de nieuwe EF tunnelvriezer ultrasnelle en hoogwaardige cryogene bevriezing, en voldoet hij aan alle regelgeving en voorschriften voor de voedingsmiddelenindustrie. De gebruikers kunnen altijd een beroep doen op de ondersteuning van Air Products, of het nu gaat om cryogene expertise, engineering support, training, audits of algemene assistentie.

“Het is fantastisch dat we onze Freshline-serie verder kunnen uitbreiden”, zegt Ann Callens, Food, Cryo and Water Segment Manager EMEA bij Air Products. “De EF tunnelvriezer heeft vele voordelen voor gebruikers, waardoor ze vooral in staat zijn hun productiviteit te verhogen, bottlenecks in de productie op te lossen en bovendien sneller en efficiёnter kunnen reageren op de behoeften en wensen van hun eigen klanten.”

Noot voor de pers: meer informatie over Air Products vindt u op www. airproducts.nl.

Over Air Products
Air Products (NYSE:APD) is al meer dan 75 jaar een toonaangevende producent van industriële gassen. De kernactiviteiten van het bedrijf op het gebied van industriële gassen omvatten de levering van atmosferische en procesgassen en bijbehorende equipment aan industriële markten, waaronder raffinage en petrochemie, metaalverwerking en producenten van voedingsmiddelen en dranken. Air Products is daarnaast wereldwijd de grootste aanbieder van procestechnologie en equipment voor LNG ter wereld.

Air Products realiseerde in het fiscale boekjaar 2017 een omzet van 8,2 miljard dollar en heeft momenteel een marktwaarde van zo’n 35 miljard dollar. Circa 15.000 zeer betrokken werknemers worden gedreven door de ambitie van Air Products ’s om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, die goed zijn voor het milieu, die de duurzaamheid verbeteren en die een antwoord geven op de uitdagingen waarmee klanten, de maatschappij en de wereld geconfronteerd worden. Voor meer informatie: www.airproducts.nl.

NOTE: This release may contain forward-looking statements within the safe harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. These forward-looking statements are based on management’s reasonable expectations and assumptions as of the date of this release regarding important risk factors. Actual performance and financial results may differ materially from projections and estimates expressed in the forward-looking statements because of many factors not anticipated by management, including risk factors described in the Company’s Form 10K for its fiscal year ended September 30, 2017.

Connect with us on:

|

Contact Information

An error has occured, please fix the highlighted fields.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

What can we answer for you?

  1. What kind of inquiry?

If you would prefer to contact us by phone, you can call any of our Air Products locations worldwide by visiting Worldwide Locations & Phone Numbers.

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close