Air Products Home

News ReleaseAir Products helpt kinderen hun dromen waar te maken tijdens ‘Time To Get Cool’

Demodagen in Brussel om kennis te maken met whole-body cryotherapy en tegelijk de Make-a-Wish Foundation te ondersteunen

May 23, 2018 Halfweg

Air Products, als aanbieder van veilige en op maat gemaakte oplossingen voor whole-body cryotherapy, organiseerde vorige week het ‘Time To Get Cool event’. Tijdens het drie dagen durende evenement in Brussel werd de nieuwste koudetherapie gedemonstreerd en tevens de Make-A-Wish Foundation ondersteund. De demo’s vonden op 15 tot 17 mei plaats in het Crowne Plaza Brussels Airport Hotel.

Demodagen in Brussel om kennis te maken met whole-body cryotherapy en tegelijk de Make-a-Wish Foundation te ondersteunenDe ‘whole-body cryotherapy’ kent veel toepassingen - vooral in de sportgeneeskunde - om prestaties in het algemeen of het biologische herstel na een zware inspanning te verbeteren. De behandeling is niet alleen geschikt voor topsporters. De herstelbevorderende effecten bieden ook voordelen bij revalidatie, beautybehandelingen en verbetering van de vitaliteit. Whole-body cryotherapy heeft bovendien ontstekingsremmende en pijnstillende effecten, die het herstel bevorderen. Daarnaast helpt whole-body cryotherapie om het algemene welbevinden te verbeteren en heeft ze tal van andere mogelijke voordelen zoals bijvoorbeeld gewichtsverlies en het tegengaan van veroudering.

Demodagen in Brussel om kennis te maken met whole-body cryotherapy en tegelijk de Make-a-Wish Foundation te ondersteunenOm kennis te maken met whole-body cryotherapy organiseerde Air Products tijdens het ‘Time to Get Cool evenement’ open demonstratiesessies voor iedereen die meer te weten wilde komen over whole-body-cryotherapy en de effecten daarvan. Tijdens het evenement doneerde iedere deelnemer tien euro aan de Make-A-Wish Foundation, die lang gekoesterde wensen van kinderen met levensbedreigende ziektes in vervulling laat gaan.

“Tijdens het driedaagse evenement hebben we veel mensen verwelkomd die onze whole-body-cryotherapy hebben uitgeprobeerd en de effecten zelf hebben ervaren. De deelnemers waren enorm onder de indruk van deze ervaring en maakten na de sessie vrijwel allemaal melding van een gevoel van welbevinden” zei Ann Callens, Food, Cryo and Water Segment Manager EMEA bij Air Products. "Elke deelnemer heeft bovendien 10 euro geschonken aan de Make-A-Wish Foundation. Het evenement droeg dus op twee manieren bij aan de verbetering van het welzijn: door de revitalisatie van het lichaam en door de bijdrage aan een goed doel. Het evenement was een fantastisch succes en we overwegen om het in de toekomst vaker te organiseren”.

Whole-body cryotherapy is een ‘non-invasieve’ behandeling. Dat betekent, dat zij wordt toegepast op het lichaam en dus niet in het lichaam. De behandeling stelt het lichaam korte tijd bloot aan extreem lage temperaturen om bepaalde fysieke reacties teweeg te brengen die herstel bevorderen. De behandeling elimineert de negatieve effecten van fysieke inspanning en helpt het lichaam sneller te herstellen. PolarFit® Care Whole-Body Cryotherapy is heel veilig: het lichaam wordt niet langer dan twee of drie minuten aan de kou blootgesteld.

Air Products biedt met PolarFit® Care een veilige en gepersonaliseerde oplossing voor whole-body cryotherapy aan. Voor meer informatie: www.polarfitcarewellbeing.com.

Ga voor meer informatie over het duurzaamheidsbeleid van Air Products naar: http://www.airproducts.nl/Company/Sustainability-Local.aspx.

Over Air Products
Air Products is al meer dan 75 jaar een wereldwijde onderneming voor industriële gassen. De kernactiviteiten van het bedrijf op het gebied van industriële gassen zijn de levering van atmosferische en procesgassen en het bijbehorende materieel aan productiemarkten waaronder raffinage en petrochemie, metalen, elektronica en voeding en dranken. Daarnaast is Air Products wereldwijd de voornaamste leverancier van procestechnologie en -apparatuur op het gebied van vloeibaar aardgas.

Het bedrijf zag tijdens boekjaar 2017 een omzet van $8,2 miljard uit doorlopende activiteiten in 50 landen en heeft een huidige beurswaarde van ongeveer $35 miljard. Ongeveer 15.000 enthousiaste, getalenteerde en toegewijde medewerkers met verschillende achtergronden worden gedreven door het hogere doel van Air Products om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die het milieu ten goede komen, duurzaamheid vergroten en die gericht zijn op de uitdagingen waar klanten, gemeenschappen en de wereld mee te maken krijgen. Ga voor meer informatie naar www.airproducts.nl.

NOTE: This release may contain forward-looking statements within the safe harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. These forward-looking statements are based on management’s reasonable expectations and assumptions as of the date of this release regarding important risk factors. Actual performance and financial results may differ materially from projections and estimates expressed in the forward-looking statements because of many factors not anticipated by management, including risk factors described in the Company’s Form 10K for its fiscal year ended September 30, 2017.

Connect with us on:

|

Contact Information

An error has occured, please fix the highlighted fields.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

What can we answer for you?

  1. What kind of inquiry?

If you would prefer to contact us by phone, you can call any of our Air Products locations worldwide by visiting Worldwide Locations & Phone Numbers.

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close